Akvarellpenslarna vilar sen förra året. Under tiden söker jag nya uttrycksmedel. Tillfälligheter för mig på olika spår. Tiden går fort utan att det betyder något. Det finns ingen överenskommelse att svara mot. På Stick-caféet kommer idén att använda nål och tråd. Provar svärmors efterlämnade broderigarn, men icke. Tar vanlig sydtråd i nålen och plötsligt tecknar jag med stygnen. Nu räcker inte dagarna till för allt vad jag vill sy. ”Handsömmade textila bilder” kallar jag mina arbeten.

028 500

Läge feb. 2013

Nu har jag broderat i ett helt år och motiven står i kö för att bli sydda.
Så var det aldrig med måleriet. Mesta tiden gick åt att leta motiv.
Jag bara syr och syr, ett väldigt skönt läge!
Ibland går jag vilse i bilden så mycket att det bara är att börja om.
Och det går an, för tid och motiv har jag!

023 500